AANDACHT!

Aces High Promotion voert op maat gemaakte crossmediale marcom promotiecampagnes in de Benelux waarbij mediapromotie, communicatie en advies voor doelgroepgerichte marketing de voornaamste activiteiten zijn. Aces High Promotion is als gecertificeerde new media-specialist bekend met alle vormen van communicatie en (online) marketing; zowel de tradionele media (geschreven pers, radio & TV) als de online – en social media.”

 Zo. Dat is niet niks…

Wat we dus eigenlijk willen zeggen is dat we vooral gelukkig worden van goede bands, mooie muziek, spannende concerten en enerverende culturele evenementen die aandacht verdienen. Want dat is in het kort gezegd wat we doen bij Aces High Promotion: aandacht genereren voor klanten. En dat doen we op onze eigen manier. Onze kernwaarden daarbij zijn kwaliteit boven kwantiteit (slechts een beperkt aantal promotiecampagnes tegelijk); oprecht enthousiasme en een persoonlijke eigenwijze aanpak.

De laatste jaren is er veel veranderd in het medialandschap en op het gebied van mediapromotie en marketing. De marketingtraditonele P’s worden vergezeld door R’s en C’s. Mobile, content en storytelling zijn de nieuwe factoren van betekenis. Tijdschriften en dagbladen hebben het zwaar. De consument is een co-creator en prosumer geworden. Aces High Promotion volgt al deze nieuwe ontwikkelingen met grote interesse zonder zich daarbij door de waan van de dag te laten leiden.

AHP logo nieuw PR & mediapromotie

We streven naar zoveel mogelijk (free) publicity voor platenlabels, bands, artiesten, festivals en (culturele) evenementen. We zorgen bijvoorbeeld voor (cover)story’s, interviews, prijsvragen, live- en albumrecensies, concertpromotie en airplay op regionale en nationale radio & TV.

AHP logo nieuw Communicatie

Aces High Promotion schrijft teksten zoals bandbiografieën, persberichten, nieuwsbrieven en tekstuele content voor het web.

AHP logo nieuw Marketing(advies)

Helder advies voor een doordachte en op ervaring gebaseerde Benelux marketingstrategie waarbij traditionele en nieuwe marketingstrategieën als best of both worlds worden gebruikt.

AHP logo nieuw Nog meer?

Ons netwerk is even groot als gevarieerd. We werken samen met veel specialisten in de entertainmentbranche; van publishers tot managers en van boekingskantoren tot radio & TV-pluggers maar bijvoorbeeld ook het clubcircuit en festivalorganisaties.