AANGENAAM!

www.ahpromotion.nlMuziek, concerten, festivals en culturele evenementen! Maar ook literatuur, cinema, filosofie, reizen en sporten laten mijn wereld een stukje sneller draaien. “Gemaakt” in the summer of ’69; geboren in 1970 was ik helaas te jong om de rock-‘n-roll, sixties en punkrock (bewust) mee te maken. Vanaf het moment dat ik echter op vierjarige leeftijd voor het eerst eigenhandig een 45-toeren single op een Philips pick-up afspeelde, kreeg muziek me in haar greep en hielden Radio Veronica, Toppop, Popfoto, Muziek Expres en de platenspeler me uitstekend op de hoogte van mijn favoriete bands en artiesten. Fast forward.

In april 2008 richtte ik mijn eigen PR-bedrijf Aces High Promotion op na zeven jaar met heel veel plezier te hebben gewerkt bij muziekdistributeur Suburban Distributie & Marketing. In de hoedanigheid van manager Benelux mediapromotie verzorgde ik daar vanaf 2001 de promotie voor talloze platenlabels en bands.

Een kleine greep: The Offspring, Billy Idol, Juliette & The Licks, Nikki Sixx (Mötley Crüe), Nine Inch Nails, Tony Iommi (Black Sabbath), Dave Stewart (Eurythmics), Europe, Megadeth, Queensryche, Ike Turner, Manowar, Bruce Dickinson (Iron Maiden), Turbonegro, Marky Ramone, Brian Setzer/Stray Cats, (mijn all time favoriete live-band) Peter Pan Speedrock, Lordi, Rob Halford (Judas Priest), Social Distortion, Dinosaur Jr., Hellacopters, Anthrax,  Nightwish en Flogging Molly.

Met Aces High Promotion zet ik die promotionele werkzaamheden enthousiast voort en mag ik bands & artiesten, platenmaatschappijen, culturele (muziek)evenementen en overige partijen uit de entertainmentbranche tot mijn clientèle rekenen. En die Philips platenspeler heb ik nog altijd…

Ron van Hal, eigenaar Aces High Promotion